Behandel jouw klachten met een traagschuim matras

healthfoam

Veel mensen hebben last van rug-, schouder- of nekklachten. Dit kan verschillende oorzaken hebben zoals een verkeerde houding of verkeerd zitten, maar ook door een verkeerd matras. Wanneer je matras te hard of te zacht is, is dit niet fijn voor jouw lichaam. Het soort matras dat hier de oplossing voor kan bieden is een traagschuim matras.

Traagschuim matras

Een traagschuim matras is speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat jouw wervelkolom recht ligt wanneer je op je zij slaapt. Hierdoor kan pijn aan de schouders, rug of nek al snel worden verholpen. Wanneer je slaapt lig je namelijk een flink aantal uur in dezelfde positie en als dit een verkeerde positie is, zul je al snel pijn ervaren. De meeste, dan niet alle traagschuim matrassen zijn vrij van metaal en schadelijke stoffen, evenals anti allergisch. Je kunt zulke matrassen in alle maten en hardheden verkrijgen.

healthfoam

Garantie

Een goed matras is erg belangrijk. Daarom krijg je wanneer je een matras hebt gekocht altijd een aantal weken de tijd om het matras uit te testen. Ben je niet tevreden? Dan mag je het matras altijd omruilen voor een matras dat harder of zachter is. Als het om matrassen gaat, kan het handig zijn om eerst diverse matrassen te testen. Dat is mogelijk in een van de showroom mogelijkheden die verschillende verkopers bieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *