De juiste hoekbank uitzitten voor jouw huis

groene hoekbank

Ongetwijfeld is een van de meest populaire bankkeuzes voor woonkamers een driezitsbank of, als dat niet lukt, een driezits- en tweezitsbankcombinatie met de banken op tegenoverliggende muren. U kunt de dode ruimte soms gebruiken met een bijzettafel of een ornament, maar zou het niet beter zijn om deze te gebruiken voor extra zitplaatsen voor uw groene hoekbank? Ja dat leest u goed. Welnu, het is deze dode ruimte waar een hoekbankarrangement perfect uit kan worden gehaald. Een hoekbank heeft van nature een grote ruimte nodig. Dat is natuurlijk een extra ruimte voor iemands zitvlak, maar het kan ook worden gemaakt om er 3, 4 of 5 stoelen te hebben staan in een bepaalde richting. Zo maakt u optimaal gebruik van de ruimte die u beschikbaar heeft voor zitplaatsen in uw huis of een bepaalde kamer.

groene hoekbank
groene hoekbank

Waarom een groene hoekbank?

Uw groene hoekbank kunt u het beste in de hoek van de kamer plaatsen. Het is duidelijk dat dit de plek is waar uw hoekbank groen meestal komt te staan, maar er is nog veel waar u aan moet denken, zoals of hij wel gaat passen in uw kamer? Zal er voldoende ruimte zijn om er omheen te lopen? Zal het ramen of deuren verdoezelen? Afgezien van deze zijn er nog veel meer overwegingen.

Een hoekbank in de hoek van een kamer of in het midden plaatsen?

De meeste hoekbanken kunnen prima in het midden van uw kamer of aan de zijkant staan, hoewel deze optie nogal afhankelijk is van de grootte en vorm van uw kamer en het beste werkt als u een grote open ruimte heeft. Het hebben van een grote open ruimte is een geweldige manier van het opbreken van een kamer en het opdelen in functionele ruimtes.

Tip

Maak een snelle schets van uw huis met enkele basismaten van uw kamer en uw bestaande banken, door deze te vergelijken met de beschikbare ruimte, zou u een goed idee moeten kunnen krijgen van de extra zitruimte die een hoekbank u zal geven. Eindig niet met een standaard 5-zits hoekbank die hetzelfde is als die van iedereen. Creëer uw eigen op maat gemaakte hoekbank die op maat is gemaakt voor uw huis, van zowel grootte als stijl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *