Een sauna kopen bij een wellness specialist

Finse sauna

Een sauna kopen doe je niet zomaar .Wij in elk geval niet. Na er lang over na te hebben gedacht, hebben we toch besloten om een sauna in onze tuin te laten plaatsen. Geen infraroodcabine of zo voor in de badkamer maar een echte Finse sauna, in onze achtertuin. Omdat dit natuurlijk een grote investering is, wilden we ons hierover goed laten informeren.

Sauna kopen

Een standaard sauna kopen of kiezen voor maatwerk

Er zijn er natuurlijk ontzettend veel mogelijkheden. Je kunt kant en klare sauna’s kopen maar ook maatwerk is mogelijk. Omdat het bij een sauna ook belangrijk is om mogelijkheden te hebben om buiten af te koelen, is privacy wel prettig. Wij hebben daarom besloten om te kiezen voor een op maat gemaakte sauna. Een kant en klare sauna kopen is ook mogelijk maar dat past minder goed bij onze wensen. Wij willen graag een sauna die helemaal voldoet aan onze wensen en zelf kunnen bepalen hoe deze eruit gaat zien, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant.

Sauna

Bodyfit is een gespecialiseerde saunabouwer

We zijn daarom op zoek gegaan naar een gespecialiseerde saunabouwer. Deze vonden wij in Bodyfit Wellness in Zeewolde. Zij zijn gespecialiseerd in alles op het gebied van wellness. Van zwembaden tot bubbelbaden en van stoombaden tot sauna’s. Van gerenommeerde merken tot maatwerk. Zo kun je met elke wens en elk budget terecht. Bovendien zijn ze op de hoogte van de wet- en regelgeving. Heb je een bouwvergunning nodig of is het klein genoeg om zonder vergunning in de achtertuin te bouwen. Ook daar kunnen ze je bij helpen. Bovendien kunnen ze je helemaal adviseren over de verschillende mogelijkheden en wat past binnen jouw budget en wensenpakket. Ook krijg je tips met betrekking tot onderhoud. Onderhoud is belangrijk voor de levensduur en goede werking van je sauna.