Erg tevreden over mijn doorstroomverwarmer van Boilermarkt

Logo Boilermarkt

Ik wilde mijn woning graag milieuvriendelijker maken. Daarom ging ik onder andere ook op het internet op zoek naar een doorstroomverwarmer om een bedrijf te vinden dat milieuvriendelijk doorstroomverwarmers aanbiedt. 

boiler

Een zeer hoog klant gemiddelde 

Toen ik op het internet op zoek ging naar een milieuvriendelijke doorstroomverwarmer kreeg ik zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende bedrijven dat dit aanbieden. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Boilermarkt mij het meeste aan. De website van dit bedrijf is namelijk zeer goed en vooral erg overzichtelijk. Ook is er op de website erg veel informatie te vinden over wat bedrijf aan te bieden heeft en  belangrijk vindt. Op de website zijn ook zeer veel klant beoordelingen te vinden van voorgaande klanten. Het bedrijf scoort daarom ook een zeer hoog klant gemiddelde. Dit sprak mij onder andere erg aan waardoor ik besloot om een kijkje te nemen in het assortiment.

Zeer tevreden over mijn warmteboiler van Bopielramrkt

Het bedrijf biedt een zeer groot assortiment aan waardoor ik erg veel keuze had tussen veel verschillende boilers. Nadat ik een aantal boilers met elkaar had vergeleken besloot ik om over te gaan tot een aankoop. De boiler werd namelijk aangeboden voor een zeer voordelige prijs en is zeer milieuvriendelijk. Daarom ben ik ook zeer tevreden over mijn doorstroomverwarmer.