Glasfolie op maat laten maken voor jouw bedrijf

glasfolie

Voor mijn bedrijfspand heb ik laatst speciale glasfolie besteld op een fijne webshop genaamd Windowdeco. Ik ben bij hen terecht gekomen omdat een vriend van mij bij hen een sticker besteld heeft. Hij is namelijk een winkel gestart in het centrum van de stad en hij wilde zijn logo graag op het raam hebben. Hij heeft rond gezocht naar een goed bedrijf die dat voor hem kon maken. Uiteindelijk kwam hij uit bij Windowdeco en hij had een hele fijne samenwerking met hen gehad. Aangezien hij zo’n positieve ervaring met hen heeft gehad, besloot ik contact met het bedrijf op te nemen om te kijken wat zij voor mij konden betekenen.

Raamsticker

Ontwerp zelf het glasfolie

Toen ik Windowdeco opbelde over de glasfolie nam een vriendelijke medewerker de telefoon op. Zij vroeg aan mij waar zij mij mee kon helpen. Aan haar legde ik uit dat ik graag een grote sticker op het raam van mijn kantoor wilde hebben. Zij vertelde dat ik hem zelf helemaal kon ontwerpen en dat zij hem dan op maat voor mij gingen maken. Die avond ging ik direct aan de slag om een mooie sticker te creëren. Nadat ik mijn ontwerp af had, bestelde ik het diezelfde avond nog bij het bedrijf.

Raamsticker

Een fijne samenwerking

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst kreeg ik direct een bevestigingsmailtje in mijn inbox. Enkele dagen later kreeg ik mijn ontworpen sticker binnen. Ik zag gelijk dat hij van hele hoge kwaliteit was. De volgende dag heb ik hem op het grote raam geplakt van mijn bedrijfspand. Zo kon iedereen mijn logo en aanbieding zien die er langs zou rijden. Op deze manier promoot ik mijn bedrijf en zorg ik dat meer mensen mijn bedrijfsnaam onthouden en opmerken. Ik ben heel erg blij met mijn sticker en met de samenwerking met het bedrijf waar ik hem besteld heb.