Huis ontruiming

opkopen inboedel

Je ziet er erg tegenop, omdat het een flink karwei is met een hoop gedoe. Een woning ontruimen van een overleden oma. Zowel fysiek als lichamelijk, blijft het een zeer lastige klus om dat als onervaren persoon zelf te moeten regelen. Verstandig is om het uit te besteden aan mensen die er veel ervaring mee hebben. Dan weet je zeker dat alles goed geregeld gaat worden. 

Wanneer je in een eenvoudig rijtjeshuis woont heb je een tuin en een garage waar je alles even kan neerzetten. Dan kan je het daarna gemakkelijk in een vrachtwagen of bus laden. Heb je een flat, dan is het al weer een stuk lastiger om een woning leeg te halen. Je moet alles via de galerij en de lift verhuizen. Maar gelukkig heeft Wovia ontruimingen voor elke woning een gepaste oplossing.

Verhuizen

Bestemming

Als je het door mensen met ervaring laat doen hoef je je geen zorgen meer te maken over alles wat de ontruiming moeilijk gaat maken. Je slaat niets in het hele proces over, er wordt voorzichtig omgegaan met alle spullen, en alles gaat naar de juiste bestemming. Want ook dat moet geregeld zijn. Welke spullen kunnen weg, welke spullen kan je verkopen, en welke spullen wil je houden? Dat wat je wilt houden is vaak makkelijk te regelen. Je verplaatst dat kleed of die stoel naar het huis waar het heen moet. Alle spullen die je kan verkopen op internet zetten is een heel karwei. Je kan dat beter overlaten aan de ontruimers. Dan weet je zeker dat alles op tijd weg is, en dat wat verkocht wordt kan je gebruiken om een deel van de ontruiming te betalen.

Verhuisbedrijf

Je kan dus maar beter een bedrijf hebben dat is gespecialiseerd is in ontruimingen. Het enige wat jij dan hoeft te doen is de inboedel uit te zoeken, samen met de nabestaanden.