Maak je woning herkenbaar

kunststof deurluifel

Met een kunststof deurluifel boven de voordeur sta je niet alleen droog als het regent, je woning is door de luifel ook nog eens herkenbaar. Door het plaatsen van verlichting onder de luifel zorg je er voor dat de veiligheid ook toeneemt. Onbevoegden staan direct in het licht wat af zal schrikken. Een luifel van kunststof is te koop in vele soorten en maten, licht van gewicht en eenvoudig op te hangen boven de voordeur. Er zijn verschillende systemen beschikbaar om de luifel op te hangen.

kunststof deurluifel

Verschillende vormen

Een kunststof deurluifel is bij luifel.com beschikbaar in veel verschillende vormen. Heb je een moderne woning dan past een strakke platte luifel, is je woning meer traditioneel dan is een gebogen uitvoering meer geschikt. In de meeste gevallen zijn de luifels doorschijnend zodat je altijd licht bij de voordeur hebt. Dit geeft ook een veiliger idee als je in de avond alleen voor de deur staat. De luifel kun je zo luxe samenstellen als je wilt, met lijsten of eventueel met led verlichting wat in te bouwen is.

Voordelen van een kunststof luifel

kunststof deurluifel

Een houten of metalen luifel vraagt over het algemeen meer onderhoud dan kunststof. Ook bij het aanbrengen is de luifel lichter, zijn er dus eenvoudige ophangmethoden nodig. Dit in tegenstelling tot hout of metaal wat zwaarder is, dus een sterkere ophanging nodig heeft. Bij een kunststof luifel zijn de mogelijkheden ook veel ruimer, bijna alle vormen en maten zijn beschikbaar om toe te passen. Een gesloten uitvoering waarbij er geen licht door de luifel komt is uiteraard ook mogelijk.