Sunshower: efficiente wellness in je badkamer

Badkamer

Wil jij een ultieme wellness badkamer? Dan mag een sunshower zeker niet ontbreken! De naam zegt het eigenlijk al, zonnen onder de douche. Je hoeft niet meer apart onder de zonnebank maar kunt bruin worden terwijl je doucht. Niet alleen heel erg ontspannend maar het is ook efficiënt en ruimte besparend. Je bespaart immers tijd omdat je in een douchesessie klaar bent en je hebt ook geen ruimte meer nodig voor een aparte zonnebank. Ideaal toch?

Sunshower

De Sunshower heeft ook veel voordelen voor je gezondheid

Naast ontspannend is de Sunshower ook gezond. De vitamine D die aangemaakt wordt zorgt voor een goede weerstand en sterke botten. Bovendien stimuleert de warmte van de lampen de bloedsomloop en zorgt het voor verlichting bij spier- en gewrichtspijn. De warmte van het infrarood dringt diep door in de spieren waardoor deze extra ontspannen. Natuurlijk is de Sunshower ook volledig veilig. Zowel wat betreft de dosering van het uv licht als wat betreft de techniek. De sunshower is gemaakt om in natte ruimtes te gebruiken en kan daardoor zonder problemen in de douche geplaatst worden. Zo wordt de glasplaat wel warm maar zul je je niet verbranden door het gepatenteerde koelsysteem.

Bruin worden

Er zijn diverse varianten verkrijgbaar

Er zijn diverse varianten verkrijgbaar zoals de Deluxe, Combi, PureXL, Pure, Solo en Duo. Welke het beste bij jou past, hangt af van je wensen, het formaat van je douchecabine en natuurlijk het budget. Je kunt de Sunshower eenvoudig online bestellen in de webshop van Bodyfit. Je vind hier ook alle informatie over de verschillende modellen zoals de technische specificaties en prijzen. Bekijk snel de mogelijkheden en wie weet hangt er binnenkort ook eentje in jouw badkamer en stap jij met een stralende teint en heerlijk gebruind uit de douche. Een must voor een echte wellness badkamer. Dit product is overigens ook eenvoudig te installeren in een bestaande badkamer.