Tip voor hoogwaardige kwaliteit tegels in Limburg

JanvanErp

Ben je op zoek naar tegels Limburg om een bedrijf te vinden die mooie betonlook tegels aanbiedt?  Dan ben je bij sanitair en tegels specialist Jan Van Erp aan het juiste adres. 

Constante aandacht voor nieuwe trends 

tegels Limburg

Jan Van Erp heeft al meer dan 55 jaar ervaring in sanitair en tegels en zijn constant bezig met de nieuwste trends in het interieur. Een uitgebreide collectie aan betonlook tegels is daarom bij Jan Van Erp niet te missen. Betonlook tegels maken iedere ruimte in het huis bijzonder. Je kunt een afspraak maken met een van de vakmannen om in een van de showrooms uitgebreid advies te ontvangen. 

Een vrijblijvende offerte voor de klant 

Je zult in de showroom door een van de vakmannen rondgeleid worden en je zult een aantal tegels bekijken en met elkaar vergelijken. Na de rondleiding wordt er voor de klant een vrijblijvende offerte opgesteld. De klant kan zelfs voor het leggen van de tegels gebruik maken van het professionele montage team. Kortom voor tegels Limburg ben je bij Jan Van Erp absoluut aan het juiste adres. Neem voor meer informatie snel eens een kijkje op de website.