Voor deze projecten wil je een kamersteiger kopen

Kamersteiger

Muren zijn hoog, en mensen niet altijd even lang. De meeste mensen kunnen niet het plafond in een ruimte aanraken, en dat is natuurlijk maar goed ook. Anders stoot je immers je hoofd. Het betekent echter ook dat als je iets moet veranderen aan het plafond of het hoge deel van de muur je er niet goed bij kan. Daarvoor is de kamersteiger uitgevonden.

Kamersteiger

De kamersteiger:

  • is speciaal voor gebruik in huis
  • is handig voor verven en behangen
  • is te koop maar je kunt ze ook huren

Projecten met de kamersteiger

In principe kun je de kamersteiger gebruiken voor alle projecten in de woning. Voor buiten de woning kan je natuurlijk ook een kamersteiger inzetten al is het de vraag of dit het meest geschikte middel is. De kamersteiger is namelijk niet bedoeld voor ongelijke ondergrond en komt bovendien niet heel hoog. Niet veel hoger dan 3 meter. Een normale steiger kan je dan wellicht beter helpen.

Voor alle klussen in huis is de kamersteiger echter ideaal. Je kunt bijvoorbeeld het plafond verven, de muur behangen of rookmelders bevestigen en vervangen. Ook lampen aanbrengen op het plafond gaat een stuk sneller met een steiger. 

Kamersteiger

Huren of kopen?

De kamersteiger is te koop maar kopen is voor veel mensen niet nodig. In een hoop situaties is een steiger huren voor enkel gebruik voldoende. Als jij bijvoorbeeld behang gaat aanbrengen, dan doe je dit waarschijnlijk niet meerdere keren per jaar. Je kunt in dat geval beter een kamersteiger huren.