Voordelen van een klamboe

Wist je dat een klamboe allerlei voordelen heeft? Er zijn maar weinig mensen die er eentje boven hun bed hebben hangen, terwijl een klamboe eigenlijk voor iedereen wel een verbetering voor de slaapsituatie betekent. In deze blog willen we je hier graag meer over vertellen. Ben je benieuwd naar wat we hierover hebben bedacht? Lees dan gauw door, we vertellen het je meteen.

Lekkerder slapen

Allereerst zorgt een klamboe ervoor dat je lekkerder kunt slapen. Mensen vinden het van nature, grotendeels onbewust, prettig om zich veilig te voelen wanneer zij zich proberen te ontspannen. Dat klinkt logisch, maar in een tijd waarin bijna alles comfortabel is zijn we ons hier niet altijd van bewust. Omdat de klamboe helemaal om je bed heen hangt voel je je ingesloten en extra veilig, waardoor je, meestal onbewust, dieper en lekkerder kunt slapen!

Geen last meer van beestjes

Met een klamboe baby zorg je ervoor dat je kleine kindje geen last meer heeft van beestjes ’s nachts. Een muggenbultje of zoemende vlieg kan namelijk ontzettend irritant zijn, zoals je zelf vast ook weleens ervaren hebt. Voor je baby geldt dit dus ook, en zoals je weet doe je zelf ook meestal geen oog dicht wanneer jouw baby niet kan slapen. Het is dus een dubbel zo slimme investering om een klamboe te plaatsen; je doet dit voor zowel je eigen nachtrust als die van je kindje.

Gezellig gevoel

Een klamboe geeft je niet alleen een veilig gevoel, maar ook een heel gezellig gevoel! Met een mooie, grote klamboe lijkt het net alsof je aan het kamperen bent in een knus tentje, maar dan natuurlijk gewoon in het comfort van je eigen huis en slaapkamer. Zet een paar leuke lampjes of kaarsjes aan (wel uitblazen voordat je gaat slapen!) en geniet van de knusse sfeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *