Zeer tevreden over onze nieuwe vloer van Tegelmaxx

logo_tegelmax

Wij zijn super erg tevreden over onze nieuwe vloer van Tegelmaxx. De vloer werd namelijk aangeboden voor een super voordelige prijs en daarom raden we het bedrijf ook aan iedereen aan. 

Een zeer goede en vooral erg overzichtelijke website 

Mijn ouders wilde graag een nieuwe vloer kopen voor in de woonkamer. Daarom gingen we ook op het internet op zoek naar een bedrijf bij ons in de buurt dat mooie vloeren aanbiedt. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van het bedrijf Tegelmaxx ons absoluut het meeste aan. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf erg veel ervaring heeft ten daarom uitstekend advies aan kan bieden. Ook staat er op de website vermeld dat het bedrijf erg voordelige prijzen hanteert voor de tegels en vloeren die zij aanbieden. Dit sprak mijn ouders erg aan waardoor we besloten om met z’n allen een bezoek aan de showroom te brengen. 

interieur

Zeer vriendelijk geholpen en zeer tevreden over onze nieuwe vloer 

In de showroom werden we erg vriendelijk en zeer uitgebreid geholpen met het maken van de juiste keuze. Nadat we een aantal vloeren met de verkoper hadden bekeken en met elkaar hadden vergeleken besloten mijn ouders om over te gaan tot een aankoop van een nieuwe vloer. De vloer werd namelijk voor een zeer voordelige prijs  aangeboden en ziet er erg mooi uit. Daarom zijn we ook erg tevreden over Tegelmaxx en raden we het bedrijf aan iedereen aan die op zoek is naar een mooie nieuwe vloer of tegels.