Zorg voor een uniek interieur met kunst hangplanten

kunst hangplanten

Groen is helemaal hip. Groen op de muur, groene meubels maar vooral planten: het ultieme groen. Een huis vol planten en groen is goed voor je gemoedsrust. Met name hangplanten zijn populair. Ben jij niet goed met groen? Dan kun je nog kiezen voor kunst hangplanten.

Interieur

Waarom hangplanten?

Stel je eens voor: je hebt een klein huis maar je hebt eigenlijk best hoge plafonds. Dan kun je beter de ruimte op de vloer zo leeg mogelijk laten. Een grote plant met plantenpot neemt dan erg veel ruimte in beslag en daar moet je maar net zin in hebben. Een hangplant echter zorgt juist dat je ruimte bespaart. Met name als je hoge plafonds hebt zijn hangplanten absoluut de oplossing want je gebruikt juist de hoogte in plaats van de breedte van je kamer. Dat is een handige manier om je huis groter te doen lijken.

Waarom kunstplanten?

Je denkt nu waarschijnlijk dat kunstplanten helemaal niks zijn voor jou. Want die zien er altijd zo nep uit, toch? Fout! Vroeger was dat zeker het geval maar tegenwoordig zijn er werkelijk prachtige kunstplanten te koop die amper van echt te onderscheiden zijn. Zeker van een afstand zal niemand zien dat je planten eigenlijk van kunststof zijn.

Geen onderhoud

De voordelen van kunst hangplanten

Wist je dat het eigenlijk best lastig kan zijn om planten in leven te houden? Zeker exotische planten hebben veel aandacht nodig en specifieke omstandigheden. Heb je een donker huis met veel vochtigheid of juist weinig? Is het bloedheet bij jou of juist heel koud? Het kan zijn dat je planten daar helemaal niet tegen kunnen. Daarvoor zijn kunstplanten de absolute oplossing.